Walmark România va utiliza serviciile logistice oferite de DSV Solutions Romania

Walmark România va utiliza serviciile logistice oferite de DSV Solutions Romania

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 9

Bucureşti, 25 Iulie 2007: Walmark România, lider pe piaţa autohtona a suplimentelor nutriţionale, are, incepand din 16 iulie, un nou furnizor de servicii logistice, compania DSV Solutions Romania.

Serviciile de care va beneficia Walmark Romania includ depozitarea la temperatura controlata, sistem de gestiune bazat pe cititoare de coduri de bare, servicii cu valoare adaugata – etichetari, infolieri, co-packing, transport intern si international.

DSV Solutions Romania inlocuieste vechiul furnizor de servicii logistice, Karl-Heintz Dietrich SRL. „Avand in vedere cresterea majora a vanzarilor estimate pentru anul acesta si in viitor, dar si cresterea exigentei clientilor, am hotarat sa cautam servicii logistice mai performante”, declara Horia Vilcu, general manager al Walmark Romania. Alte motive care au condus la aceasta schimbare sunt largirea portofoliului de produse si acutizarea competitiei pe piata suplimentelor alimentare. „Am ales DSV pentru ca a prezentat cea mai buna oferta. Printre competitori s-au numarat FM Logistic, Geodis-Calberson, OTZ Logistic, Macromex, Centrum, Dumagas si Lekkerland”, spune Horia Vilcu, general manager Walmark Romania.

DSV Solutions (fosta Frans Maas) este o companie multinationala infiintata in 1976, are filiale in peste 50 de tari si a avut in 2006 o cifra de afaceri de 4,5 miliarde de euro. In Romania, are peste 500 de angajati in filialele din Bucuresti (3 locatii), Ploiesti, Timisoara, Oradea si Cluj. Numarul acestora va creste odata cu deschiderea noilor filiale din Brasov, Bacau si Constanta.

Societatea farmaceutică Walmark se va extinde pe pieţele din Europa de vest.
11.12.2017

Societatea farmaceutică Walmark se va extinde pe pieţele din Europa de vest.

Societatea Walmark a devenit lider pe piaţa de suplimente alimentare în regiunea Europei centrale şi de est. După ce Walmark a anunţat îndeplinirea scopului strategic al acesteia din 2001, în vara acestui an, societatea intenţionează să îşi extindă poziţia de lider pe pieţele din toată Europa.

Citește mai mult
Vizualizări: 28
Walmark, un partener de cursă lungă pentru Spitalul ''Marie S. Curie''
11.12.2017

Walmark, un partener de cursă lungă pentru Spitalul ''Marie S. Curie''

Bucureşti, 8 Septembrie 2008:După ce în 2007 a sponsorizat modernizarea saloanelor Spitalului pentru copii Marie Curie, anul acesta, Walmark a donat aceleiaşi clinici, materiale şi ajutoare în valoare de 50.000 RON.

Citește mai mult
Vizualizări: 1