Pasiunea aduce oameni lângă tine

Pasiunea aduce oameni lângă tine

Publicat: 10.10.2011

Vizualizări: 8

Ştim că dacă eşti înaripat de pasiune în tot ceea ce îţi propui, ai cele mai multe sanse ca oamenii să te urmeze. Nu numai pe noi ne inspiră Andrei. Şi altii se simt inspirati de reusitele lui... Am extras un pasaj dintr-un mesaj primit de Andrei via email dupa maratonul de ieri (duminică, 9 octombrie) din Bucureşti din partea unui admirator.

„Salut,

Nu ma cunoşti. Istoric vorbind, ne-am intersectat pe la vreo 3 crosuri. Sunt (mai nou) un maratonist amator, care a terminat ieri cursa in 4h45', cu ceva greutaţi pe final.(...)

Ca sa nu te ţin din treaba, o sa fiu scurt. Am vrut să îţi spun că ma ai pe conştiinţă. Am deprins singur placerea de a alerga, dar niciodată nu ma gandeam să o transform in pasiune. (...). Fie că ajuti nevoiaşi prin crosuri umanitare, fie că ajuţi colegi de breasla prin entuziasmul tău. Aşa că am transformat încet încet placerea în pasiune şi intentionez să o dezvolt mai mult.(...)

Nu ştiu daca m-aş fi dedicat atat de mult unui plan de alergare strict, unui plan de dieta, unui plan de schimbare a vieţii. Am facut-o si acum mă simt foarte bine şi... recunoscator. Şi am de gând sa merg mai departe.
Cum spuneam: mulţumesc!”

Marele pariu este acela cu tine însuţi.
18.08.2011

Marele pariu este acela cu tine însuţi.

L-am cunoscut pe Andrei cu foarte mulţi ani în urmă. L-am redescoperit de curând, reinventat. Acum câţiva ani era un tânăr “zbuciumat”, proaspăt ieşit din trupa “Gaz pe foc” şi intrat în mediul bancar. Acum, reinventat: un om echilibrat, zâmbitor, cu o familie frumoasâ, un om care ştie că lucrurile se întamplă atunci când oamenii îşi doresc asta.

Citește mai mult
Vizualizări: 3