Gama de produse Nature's Bounty in România

Gama de produse Nature's Bounty in România

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 956

Medicina moderna pune tot mai mult accent pe suplimentele alimentare din plante, intrucat plantele sunt folosite de mii de ani pentru mentinerea sanatatii.Totodata, suplimentele sunt complet lipsite de efecte secundare si implicit nu afecteaza stomacul. Nature’s Bounty este cea mai mare companie americană producătoare de vitamine, minerale, suplimente nutriţionale, produse pentru sănătate şi înfrumuseţare.

De peste 35 de ani, Nature’s Bounty  şi-a canalizat activitatea în scopul producerii şi comercializării produselor naturale, în conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate. Produsele sunt realizate în exclusivitate din ingrediente naturale, fără a conţine produşi de sinteză chimică, nocivi organismului. Nature’s Bounty oferă satisfacţie garantată 100% pentru fiecare produs.

Nature’s Bounty  combina ultimile noutati in materie de nutritie cu cele mai bune ingrediente, reusind sa obtina produse superioare din punct de vedere calitativ si care se preteaza exigentelor consumatorilor.

În ţara noastră, Walmark România S.R.L. este unic importator şi distribuitor al gamei produselor Nature’s Bounty

Walmark – când suntem sănătoși, suntem de neoprit
23.02.2018

Walmark – când suntem sănătoși, suntem de neoprit

Sărbătorim 20 de ani de când ne-am angajat că vom fi acolo pentru cei care își doresc să se bucure de frumusețile vieții, fără să fie deranjați de orice fel de discomfort legat de sănătate. Promovăm un stil de viață activ, sănătos și încurajăm atitudinea de învingător. O atitudine care ar trebui să facă parte din fiecare dintre noi.

Citește mai mult
Vizualizări: 197