Walmark – când suntem sănătoși, suntem de neoprit

Walmark – când suntem sănătoși, suntem de neoprit

Publicat: 23.02.2018

Vizualizări: 197

Sărbătorim 20 de ani de când ne-am angajat că vom fi acolo pentru cei care își doresc să se bucure de frumusețile vieții, fără să fie deranjați de orice fel de discomfort legat de sănătate. Promovăm un stil de viață activ, sănătos și încurajăm atitudinea de învingător. O atitudine care ar trebui să facă parte din fiecare dintre noi.

     Categoriile noastre de produse cuprind suplimente alimentare dedicate copiilor, femeilor, bărbaților, seniorilor și persoanelor active.
     Anul acesta marcăm un punct important în evoluția noastră: se împlinesc 20 de ani de când suntem alături de români și îi ajutăm să devină cea mai bună versiune a lor.
     Sărbătorim 20 de ani de când ne-am angajat că vom fi acolo pentru cei care își doresc să se bucure de frumusețile vieții, fără să fie deranjați de orice fel de discomfort legat de sănătate. Promovăm un stil de viață activ, sănătos și încurajăm atitudinea de învingător. O atitudine care ar trebui să facă parte din fiecare dintre noi.
     De aceea, facem toate eforturile necesare pentru a oferi intregii familii suplimente alimentare inovatoare, de calitate și care acoperă cât mai multe nevoi sau afecțiuni. Pentru că, fără o sănătate de fier, nu poți spune că ești cea mai bună versiune a ta. De fapt, asta înseamnă pentru noi cea mai bună versiune a noastră, aceea în care suntem sănătoși. Numai atunci când suntem sănătoși, suntem de neoprit.
     Copiii sunt de neoprit atunci când se joacă - aceea este cea mai bună versiune a lor. Dar pentru asta au nevoie și de un sprijin din partea părinților, care să le asigure mediu sigur și să aibă grijă că sistemul lor imunitar le permite o dezvoltare fizică și psihică armonioasă. Iar aici părinții pot apela la Minimarțieni, vitaminele preferate de cei mici și ușor de administrat de mămici, gândite special pentru a asigura vitalitatea și cheful de joacă al juniorilor.
     Femeile ating cea mai bună versiune a lor atunci când sunt sănătoase, pentru că atunci sunt cele mai frumoase. Iar frumusețea stă în feminitatea și în încrederea pe care o simt. Feminitatea lor este strâns legată de sănătate și de cum se simt ele, de aceea continuăm să dezvoltăm și să inovăm gama Idelyn Beliema, destinată îngrijirii intime. Încrederea este despre cât de mult sunt în control, de aceea am apelat confortul manifestat prin înlăturarea senzației de mâini și picioare reci și prin îmbunătățirea procesului de remintire datorită substanțelor active din GinkoPrim (Ginkgo Biloba, Magneziu și Zinc).
     Cea mai bună versiune a unui bărbat e atunci când este în putere. Deși puterea are mai multe forme, pentru bărbați e foarte important să fie activi și stăpâni pe situație. A fi activi presupune multă mișcare, iar mișcarea are nevoie să fie susținută de suplimente alimentare precum cele din gama Proenzi, create special pentru a menține sănătatea și flexibilitatea articulațiilor. Iar odată cu înaintarea în vârstă apar și anumite nevoi care implică mai multă atenție față de sănătatea și buna funcțonare a prostatei sau față de funcțiile aparatului urinar.
     De aceea, există suplimente alimentare care îi ajută pe bărbați să redevină stăpâni pe situație, precum Prostenal. Substanțele active, precum Saw Palmetto din componența Prostenal PERFECT rezolvă problema urinărilor frecvente, Urtica Dioica menține sănătatea prostatei și  a tractului urinar, iar Zincul îmbunătățește funcția reproductivă.
     Cea mai bună versiune a seniorilor este atunci când împărtășesc cu cei din generațiile următoare învățăturile lor. Deși a îmbătrâni este inevitabil, seniorii o pot face cu grație. Asta datorită gamei personalizate 50+ de la Walmark, dedicată problemelor de sănătate ale seniorilor, oferind soluţii profesionale de sănătate pentru o viaţă activă și normală.
     Milioane de clienți Walmark din întreaga lume se bucură de frumusețile vieții, urmați-le exemplul și doriți-vă o viață activă și sănătoasă!
Fericire în doi paşi
03.03.2020

Fericire în doi paşi

Niciodată nu este prea târziu sa fii fericit. Mişcarea te face să te simţi sănătate liber, optimist, să începi ziua cu zâmbetul pe buze. Un corp sănătos şi în formă este garanţia unei stări de bine, iar un corp frumos şi echilibrat este un motiv în plus de admiraţie a celor din jurul tău.

Citește mai mult
Vizualizări: 277
Beneficiile înotului
03.03.2020

Beneficiile înotului

Înotul este o activitate care îți va aduce o mulțime de beneficii, de la cele fizice, până la cele mentale și sociale. Acesta îți oferă un excelent antrenament cardiovascular, îți tonifică musculatura, te ajută să slăbești și îți fortifică plămânii.

Citește mai mult
Vizualizări: 956