România Liberă - Joi 30.06.2005

România Liberă - Joi 30.06.2005

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 0

Vitaminele - un combustibil pentru organism

Intr-un experiment de rezistenta fizica, pe o caldura torida, patru sute de barbati au alergat zeci de kilometri pe un traseu accidentat, printre vaile si dealurile din Predeal, Rasnov si Poiana Brasov. Dificila cursa, "Maratonul Stafeta Carpatilor", a fost castigata de echipa alimentata si sponsorizata cu vitamine, minerale si suplimente alimentare de compania Walmark Romania. Festivitatea de premiere a fost onorata de vicecampioana olimpica, mondiala si europeana de atletism Violeta Beclea Szekely.

De fapt, este al doilea moment de victorie pentru echipa maraton sponsorizata de Walmark Romania, aceasta clasandu-se pe primul loc si la competitia sportiva "Tour du Pays de Caux" din Franta in perioada 4-7 mai 2005.
Consecventa in sprijinirea actiunilor caritabile si manifestarilor sportive, compania Walmark Romania si-a dezvoltat an de an un amplu program de implicare sociala si va continua sustinerea sportivilor prin oferirea de suplimente alimentare, vitamine si minerale, indispensabile organismului, precum si implicarea in viata comunitatii prin sprijinirea unor centre de copii si batrani.

Walmark, unul dintre cei mai mari producatori de multivitamine, minerale si extracte din plante din centrul si estul Europei, si-a inceput activitatea pe piata farmaceutica romaneasca in toamna anului 1997, oferind consumatorului de orice varsta o gama larga de suplimente alimentare.
Walmark sărbătoreşte a 15-a aniversare
11.12.2017

Walmark sărbătoreşte a 15-a aniversare

Zilele acestea (30.7.2005) s-au împlinit 15 ani de la înfiinţarea societăţii Walmark, cel mai mare producător Ceh, cu acţiune europeană de suplimenţi alimentari.

Citește mai mult
Vizualizări: 1
Walmark ajută la construirea unei societăţi prietenoase cu toate generaţiile
11.12.2017

Walmark ajută la construirea unei societăţi prietenoase cu toate generaţiile

În cadrul politicii sale de donaţii, compania Walmark din Třinec vine cu primul proiect de anvergură CSR (Corporate Social Responsability), care doreşte să ajute la sporirea respectului faţă de persoanele în vârstă.

Citește mai mult
Vizualizări: 3