Conferinţa Naţională de Medicină de Familie

Conferinţa Naţională de Medicină de Familie

Publicat: 26.03.2013

Vizualizări: 6

Walmark participă la Conferinţa Naţională de Medicină de Familie ce se desfăşoară in perioada 27-30 martie 2013 la Bucureşti.

În perioada 27 – 30 martie 2013 va avea loc  Conferinţa Naţională de Medicina Familiei ediţia  a IX a.  Principala temă a conferinţei va fi “Echilibrul delicat între ştiinţă, artă şi comunicare” .

Ca o premieră, în acest an se vor organiza şi  ateliere practice susţinute de medici specialişti, care au ca scop  găsirea unor soluţii viabile pentru dezvoltarea medicinii de familie.

Pe parcursul celor 3 zile medicii îşi vor putea expune temele preferate de cercetare, studii de caz, scheme preferate de diagnostic şi tratament.  Temele vor aborda subiecte precum: patologie respiratorie, vaccinologie, pediatrie, tematică specifică medicinii de familie: prevenţie, monitorizare, comunicare cu pacientul şi interrelaţionare în sistem, sinteză, diagnostică şi terapeutică, legislaţie, etc.

Participanţii vor beneficia de expoziţia producătorilor şi distribuitorilor de medicamente şi suplimente alimentare.

În cadrul acestei conferinţe, compania Walmark va fi prezentă alături de alte companii care îşi desfaşoară activitatea în domeniul medical cu un stand la care puteţi găsi materiale  informative  despre principalele branduri ale companiei: ArtroStop, Urinal, Prostenal, GinkoPrim, Minimarţieni, dar si despre celelalte produse. Pe parcursul celor 3 zile vă aşteptăm cu întrebări la standul nostru.

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie
01.01.2018

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie

În perioada 25-28 martie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, eveniment organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) si Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Citește mai mult
Vizualizări: 4
Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei Octombrie
01.01.2018

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei Octombrie

În perioada 22-25 octombrie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, eveniment organizat de Societatea Academica  de Medicina a Familiei (SAMF).

Citește mai mult
Vizualizări: 9