Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei Octombrie

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei Octombrie

Publicat: 01.01.2018

Vizualizări: 9

În perioada 22-25 octombrie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, eveniment organizat de Societatea Academica  de Medicina a Familiei (SAMF).

Evenimentul a fost prezidat de Prof. Dr. Adrian Restian – Presedinte SAMF si de Prof. Dr. Dumitru Matei – Presedinte Executiv SAMF şi  pe parcursul celor 4 zile s-a bucurat de un foarte mare succes, având un număr mare de participanţi atât din Bucureşti cât şi din ţară.

Temele aflate în dezbatere au  abordat subiecte importante pentru sistemul de medicină primară precum: Viziunea moderna de promovare a Sanatatii, De la medicina bazata pe dovezi la medicina personalizata, Regimul alimentar si probioticele in tratamentul intestinului iritabil, tratamentul rapid si de durata al durerii, Migrena. Diagnostic si tratament, Terapia infectiilor tractului urinar – o alta perspectiva, Preventia anemiei la sugar si la femeia gravida – codul 999, etc.

Participanţii au avut parte de o expoziţie a  producătorilor şi distribuitorilor de medicamente. În cadrul expoziţiei  Walmark a fost prezentă alături de alţi producători de medicamente şi suplimente alimentare de renume, prin aducerea la cunoştinţa publicului de specialitate lansarea unor noi produse: Proenzi ArtroStop, Urinal Balance, Spektrum Gummy, Prostenal Perfect,  Degasil, Minimarţieni Gummy cu Echinaceea, GinkoPrim Max 100mg. 

Urinal Balance se adresează femeilor care au trecut prin experienţa neplăcută a unei infecţii urinare şi oferă dublă protecţie, în special după administrarea de antibiotice în tratamentul infecţiei urinare. Urinal Balance are la bază extract de merişor (Vaccinium macrocarpon) şi bacterii benefice (Lactobacillus rhamnosus), cunoscute şi sub denumirea de probiotice. Aceste ingrediente cheie contribuie la stoparea infecţiilor urinare repetate, reducerea riscului de aderare a bacteriei E. Coli de pereţii tractului urinar şi la refacerea microflorei vaginale (tratamentul cu antibiotice duce la dezechilibrul florei vaginale). 

Spektrum Gummy este un complex de vitamine în proporţii echilibrate pentru adulţi, îmbogăţit cu extract de echinaceea (Echinacea purpurea), extract ce contribuie la consolidarea funcţiilor sistemului imunitar şi la apărarea organismului împotriva agenţilor patogeni. Spektrum Gummy sunt multivitamine sub formă de jeleuri gumate moi, ușor de administrat, esenţiale pentru menţinerea vitalităţii psihice şi mentale în fiecare zi.

Prostenal PERFECT cu formulă îmbunătăţită, este o combinaţie specială de Zinc şi PERFECT COMPLEX, ce conţine extracte de plante, de calitate superioară: Saw Palmetto și Urtica Dioica. Aceste extracte din plante au efecte benefice asupra sănătăţii bărbaţilor. Extractul de Saw Palmetto contribuie la menţinerea funcţiei urinare precum şi la menţinerea sănătăţii prostatei, fiind recomandat ca sursă de acizi graşi ce acţionează asupra țesutului prostatic. Urtica Dioica are în compoziţia sa substanţe care sprijină funcţia de excreţie a rinichilor şi contribuie  la normalizarea fluxului urinar. Zincul este un mineral foarte important pentru bărbaţi, contribuind la menţinerea nivelului normal de testosteron din sânge şi  având efecte benefice asupra fertilităţii şi funcţiei reproductive.\

Degasil îmbunătăţeşte confortul intestinal şi abdominal prin prevenirea sau reducerea disconfortului legat de acumularea de gaz la nivel abdominal. 

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea vin în sprijinul părinţilor cu o nouă prezentare şi o formulă îmbunătăţită.

Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut şi pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală şi sindromul oboselii cronice.

Cercetările au arătat că echinaceea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, în special limfocite şi o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanţe anti-infecţioase naturale). De asemenea, încurajează producţia substanţelor naturale care ajută organismul să lupte împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.

Jeleurile aromate au fost  special concepute pentru copiii activi, aflaţi în perioada de creştere, cu vârste de peste 3 ani. Datorită extractului de Echinacea noul Minimarţieni Gummy cu Echinacea îmbunătăţeşte imunitatea pe termen lung, previne gripa şi răceala şi ajută la creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului. 

GinkoPrim Max 100mg este un produs care combină ginkgo biloba şi magneziu. Ginkgo biloba sprijină circulaţia venoasă, contribuind la menţinerea performanţei creierului odată cu trecerea anilor, cât şi la înlăturarea senzaţiei de mâini şi picioare reci. Magneziul este esenţial pentru funcţia şi performanţa mentală, având efect benefic asupra sistemului nervos şi muscular.

Prin intermediul consultanţilor săi, compania  a oferit informaţii şi despre celelalte produse,  reuşind astfel să satisfacă dorinţa de cunoaştere a specialiştilor în domeniu.

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie
01.01.2018

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie

În perioada 25-28 martie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, eveniment organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) si Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Citește mai mult
Vizualizări: 4
Congresul National de Reumatologie 2014
01.01.2018

Congresul National de Reumatologie 2014

In perioada 01-04 octombrie septembrie la Biblioteca Naţională Bucureşti a avut loc Congresul National de Reumatologie. La acest eveniment, lucrările prezentate au avut ca teme: “Dinamica terapiilor biologice în poliartrita reumatoidă”, “Statusul vitaminei D şi corelaţii clinico-biologice şi electromiografice la un lot de pacienţi cu poliartrită reumatoidă şi miopatie”, „Aplicaţii ale medicinei personalizate în poliartrita reumatoidă şi spondilartrite”, etc. Participanţii s-au putut bucura şi de o amplă expoziţie în cadrul căreia companiile farmaceutice au prezentat cele mai noi produse şi aparatură medicală.

Citește mai mult
Vizualizări: 24