Congresul National de Reumatologie 2014

Congresul National de Reumatologie 2014

Publicat: 01.01.2018

Vizualizări: 24

In perioada 01-04 octombrie septembrie la Biblioteca Naţională Bucureşti a avut loc Congresul National de Reumatologie. La acest eveniment, lucrările prezentate au avut ca teme: “Dinamica terapiilor biologice în poliartrita reumatoidă”, “Statusul vitaminei D şi corelaţii clinico-biologice şi electromiografice la un lot de pacienţi cu poliartrită reumatoidă şi miopatie”, „Aplicaţii ale medicinei personalizate în poliartrita reumatoidă şi spondilartrite”, etc. Participanţii s-au putut bucura şi de o amplă expoziţie în cadrul căreia companiile farmaceutice au prezentat cele mai noi produse şi aparatură medicală.

Prezenta la acest Congres a fost un prilej de a prezenta direct medicilor reumatologi rebrandingul Artrostop devine Proenzi.

Proenzi ArtroStop, liderul pieţei de suplimente alimentare din România (conform raportării Cegedim/2013) a venit în întâmpinarea medicilor reumatologi cu materiale informative despre produsul Proenzi ArtroStop RAPID+ dar şi despre celelalte produse  din gama Proenzi ArtroStop.

Proenzi® RAPID+ este cel mai eficient și inovator produs din gama Proenzi.

Proenzi® RAPID+ conţine Boswellin  - extract din scoarța arborelui Boswellia serrata, pentru sănătatea articulațiilor. Conține, de asemenea, glucozamin sulfat și condroitin sulfat - substanțe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare – precum și complexul unic ExPur, ce are în compoziție colagen tip II și vitamina C.   

Glucozamin sulfat și condroitin sulfat sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane. Condrocitele (celule ale țesutului cartilaginos)  folosesc glucozamina pentru a forma molecule mai mari numite glicozaminoglicani (prescurtat GAG). Aceștia participă la formarea matricii cartilajului articular. Condroitina este unul dintre glicozaminoglicanii cartilajului articular.

Boswellin®-ul contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor.

Complexul ExPur este o combinație specială de colagen tip II și vitamina C. Colagenul de tip II face parte dintr-o nouă generație de substanțe, cunoscută sub denumirea generică de colageni.

Deoare colagenul de tip II acționează în mod eficient doar în cantități foarte mici, este extrem de important să se asigure un nivel foarte ridicat de puritate a acestuia (așa numitul grad Extrem de Puritate)

Vitamin C are un rol important în formarea normală a colagenului, sprijinind buna funcționare a sistemului osos.

Proenzi ArtroStop RAPID+ acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulare (articulaţia genunchiului, articulaţia şoldului, articulaţiile membrelor superioare şi a coloanei vertebrale), contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor datorita extractului de Boswellia serrata.

Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2015
01.01.2018

Conferinţa Naţională de Pediatrie 2015

În perioada 01-04 aprilie a avut loc Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2015 în cadrul căreia principalele teme au fost Progrese in Pediatrie.  Evenimentul a fost organizat sub egida Societăţii Române de Pediatrie şi s-a bucurat de un număr mare de participanţi

Citește mai mult
Vizualizări: 34
Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie
01.01.2018

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie

În perioada 25-28 martie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, eveniment organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) si Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Citește mai mult
Vizualizări: 4