CUM PUTETI SĂ COMBATEŢI INFECŢIILE URINARE?

CUM PUTETI SĂ COMBATEŢI INFECŢIILE URINARE?

Publicat: 12.07.2019

Vizualizări: 2942

     Infecţiile urinare se numără printre cele mai frecvente boli ale populaţiei. Dintre aceste afecţiuni fac parte infecţiile căilor urinare, ale vezicii urinare şi ale pelvisului renal. Cel mai mare număr de îmbolnăviri se înregistrează la femei, din pricina particularităţilor anatomice ale tractului urinar.

     Infecţiile urinare se manifestă prin micţiuni frecvente, usturimi sau dureri în timpul urinării, jenă dureroasă în zonele suprapubiană şi lombară. Inflamaţiile acute necesită, în general, tratament antibiotic. Infecţiile netratate sau insuficient tratate duc la repetate recidive, până la instalarea infecţiilor urinare cronice. Cele mai dese urmări ale infecţiilor urinare cronice sunt dificultăţile în timpul micţiunii şi incontinenţa urinară. Pentru a împiedica repetarea infecţiilor urinare, vă recomandăm un aport crescut de lichide, tratarea promptă a infecţiilor uro-genitale la femei, lenjerie de corp călduroasă, un regim alimentar  cu puţine condimente, precum şi noile suplimente nutriţionale Urinal Akut şi Urinal Balance care conţin extracte ce influenţează favorabil activitatea aparatului urinar.

     Formula imbunătăţită din Urinal Akut face ca lupta cu infecţiile urinare să fie câştigata mult mai usor. Datorită componentei active  CystiCran®, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon), Urinal Akut se administrează în faza acută şi ajută organismul încă din prima zi de utilizare.

     Cantitatea de extract aferentă unei singure tablete corespunde unei cantități minime de 423 000 mg de fructe de merișor. Doza zilnică de Urinal Akut  oferă un aport garantat de proantocianidoli. Tehnologia unică de procesare a merişorului sub forma extractului CystiCran® asigură conţinutul şi calitatea substanţei active.

     O gamă largă de studii ştiinţifice a confirmat efectele benefice ale extractului de merişor în prevenirea şi în tratarea infecţiilor căilor urinare - în special, reduce semnificativ riscul de recidivare a infecţiilor urinare. Extractul de merişor împiedică aderarea bacteriilor de tubii urinari şi de pereţii vezicii urinare (în special a Escherichiei coli, responsabilă de peste 85% din totalul infecţiilor urinare).

     Solidago virgaurea (Splinuța) mentine sănătatea vezicii urinare și a tractului urinar inferior, mormalizează procesul de eliminare a urinei (diureza), iar Vitamina D  sprijină funcționarea optimă a sistemului imunitar (afectat puternic în cazul unei infecţii urinare).

     Produsul Urinal Akut, ca supliment nutriţional, poate fi administrat fără nici o restricţie în combinaţie cu tratamentele antibiotice.

      Urinal Balance  oferă dublă protecţie, în special după administrarea de antibiotic în tratamentul infecţiilor urinare.

    Urinal Balance este un produs inovator pentru sănătatea femeilor, pe bază de exctract de merișor (Vaccinium macrocarpon) și bacterii benefice (Lactobacillus rhamnosus).

      Urinal Balance este recomandat femeilor care au suferit una sau multiple infecţii urinare (care tocmai au încheiat tratamentul recomandat pentru eliminarea infecţiei urinare) şi care au primit recomandarea medicului de a trata infecţia urinara cu antibiotice.

       Merişorul contribuie la stoparea infectiilor urinare repetate  - PACran impiedica aderarea bacteriei E. Coli de peretii tractului urinar, iar Lactobacillus Rhamnosus  contribuie la refacerea microflorei vaginale.

Produsele din gama urinal sunt  recomandate:

  • persoanelor cu predispoziţie la infecţii ale căilor urinare
  • persoanelor cu inflamaţii uro-genitale cronice
  • pacienţilor cu afecţiuni renale (calculi renali, reflux vezico-ureteral etc.)
  • pacienţilor cu hipertrofie de prostată (scade semnificativ riscul infecţiilor urinare)
  • bolnavilor diabetici şi la celor cu imunitate redusă

Urinal - principalele avantaje ale gamei

  • prevenirea eficientă a recidivelor infecţiilor urinare
  • Urinal Akut este un supliment nutriţional indicat ca adjuvant pentru tratarea infecţiilor cronice
  • ajută la menţinerea sănătăţii aparatului urinar
  • se poate administra în paralel cu tratamentele antibiotice
  • conţine substanţe 100% naturale şi nu are efecte secundare

Alexandra Găinuşă

Consultant Walmark  

 

 Infecţiile urinare la adult
10.09.2019

Infecţiile urinare la adult

Prezenţa unei infecţii la nivelul oricărei componente a aparatului urinar defineşte o ITU. Ca regulă, ITU joase (vezica urinară – cistite; uretra – uretrite) sunt mai frecvente şi mai puţin periculoase faţă de ITU înalte (rinichi, uretere – pielonefrite).

Citește mai mult
Vizualizări: 774
Alternative naturiste pentru tratamentul infecțiilor urinare
19.12.2017

Alternative naturiste pentru tratamentul infecțiilor urinare

Ai încercat diferite medicamente și nu ai scăpat încă de incomodele infecții urinare? Poate e momentul să apelezi la remedii ieftine și la îndemână.

Citește mai mult
Vizualizări: 2544
Prevenirea infecţiilor urinare
25.04.2019

Prevenirea infecţiilor urinare

Mai mult de 50% din femei suferă de infecţie urinară în timpul vieţii şi în aproximativ 40% din cazuri infecţia reapare într-o perioadă de 6 luni.

Citește mai mult
Vizualizări: 1093
Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult
24.04.2019

Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult

Se estimează că aproximativ 40 % dintre femei şi 12 % dintre bărbaţi prezintă cel puţin o infecție a tractului urinar într-un moment al vieţii. Cu toate că cele mai multe ITU răspund prompt la tratamentul antibiotic corect si nu prezintă complicaţii, majoritatea persoanelor care au suferit o ITU sunt de acord ca simptomele sunt mai mult decât supărătoare.

Citește mai mult
Vizualizări: 12196
Urinal Akut - ajutor dovedit ştiinţific în infecţiile de tract urinar
25.04.2019

Urinal Akut - ajutor dovedit ştiinţific în infecţiile de tract urinar

Infecţiile de tract urinar (ITU) reprezintă una dintre cele mai des întâlnite boli ale aparatului urinar, care afectează şi barbaţii, dar e mai frecventă la femei (40% dintre femei au prezentat un episod de infecţie de tract urinar de-a lungul vieţii). Apariţia febrei, frisoanelor şi a durerilor lombare semnifica prezenţa infectiei la nivelul tractului urinar superior (rinichi, uretere).

Citește mai mult
Vizualizări: 91353