Comentarii - Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbție îmbunătățită pentru nutriția articulațiilor

Nutriția articulațiilor si mișcarea sunt o combinație benefică pentru menținerea sănătății articulațiilor. Proenzi ArtroStop Intensive acționează astfel încât fiecare mișcare să fie benefică pentru corpul dumneavoastră.Compoziția sa a fost dezvoltată pe baza unei minuțioase expertize a nutriției articulațiilor și buna cunoaștere a sistemului musculo-scheletic.

Transmite un mesaj

 • Efecte dureroase

  9.4.2017 7:39:47 Cristian
  Buna ziua , După adminstrarea acestor pastile pe o perioada de 10 zile au început dureri articulare foarte mari pe zona unui umăr . Nu găsesc explicații deoarece nu am avut niciodată dureri in acea zona. Am oprit administrarea de pastile Proenzi Artrostop Intensive dar durerea tot nu dispare . Au mai fost cazuri e așa efecte ??
 • Proenzi Artrostop intensive.

  26.2.2017 9:23:17 olimpia adriana simonia
  Buna ziua, doresc sa stiu daca proenzi artrostop intensive este mai eficace in cazul gonartrozei, durerilor de picioare decat artrostop rapid?ce-mi recomandati?vad ca acest produs nou are si efect de calmarea durerilor..oare e asa?caci nu stiu ce produs sa-mi comand.multumesc.
  • RE: Proenzi Artrostop intensive.

   27.2.2017 9:40:19 Clubul Sanatatii WALMARK®

   Buna ziua,

    

   Produsul Proenzi ArtroStop Intensive este recomandat tuturor persoanelor cu disconfort si dureri articulare frecvente si de intensitate ridicata.

    

   Datorita potentiatorului de origine naturala ce imbunatateste absorbtia: formula patentată BioPerine asigura absorbtie ridicata pentru articulatii , are efect analgezic si antiinflamator (efect dat de extractele din traditionalul Salix alba, impreuna cu Curcuma longa, utilizate in Ayurveda) si ajuta la refacerea cartilajului articular si imbunatateste mobilitatea articulatiilor.

    

   Se recomanda administrarea pe o perioada de 60 zile , o tableta de doua ori pe zi, dupa mese.

    

   O zi frumoasa!

   • RE: Proenzi Artrostop intensive.

    27.2.2017 15:48:46 olimpia adriana simonia
    Multumesc.

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook