icon
Cele mai noi Oferte Speciale pentru produsele Stada.
DE CE SA COMBINĂM GINGKO BILOBA CU MAGNEZIU
12.07.2019

DE CE SA COMBINĂM GINGKO BILOBA CU MAGNEZIU

     Gingko biloba are un efect preventiv împotriva accidentelor vasculare cerebrale şi a infarctului de miocard. Se poate recomanda în special pacienţilor mai în vârstă, cu o presupusă insuficienţă vasculară cerebrală care se poate manifesta printr-o labilitate a emoţiilor, prin deteriorarea memoriei, afectarea echilibrului, ţiuit în urechi sau senzaţie de membre inferioare reci.

Citește mai mult
Vizualizări: 18190
Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbție îmbunătățită  pentru nutriția articulațiilor
09.01.2018

Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbție îmbunătățită pentru nutriția articulațiilor

Nutriția articulațiilor si mișcarea sunt o combinație benefică pentru menținerea sănătății articulațiilor. Proenzi ArtroStop Intensive acționează astfel încât fiecare mișcare să fie benefică pentru corpul dumneavoastră. Compoziția sa a fost dezvoltată pe baza unei minuțioase expertize a nutriției articulațiilor și buna cunoaștere a sistemului musculo-scheletic.

Citește mai mult
Vizualizări: 9925
Substanţe vitale pentru memorie
17.06.2013

Substanţe vitale pentru memorie

Creierul uman este un sistem complex de organizare ce coordonează organismul în funcţie de informaţiile primite. Creierul nu pierde nicio amintire (informaţie), el le înregistrează precum un computer.

Citește mai mult
Vizualizări: 1215
Picolinatul de crom poate stimula memoria persoanelor varstnice
11.04.2011

Picolinatul de crom poate stimula memoria persoanelor varstnice

Suplimentele alimentare de crom picolinat pot stimula memoria persoanelor varstnice. Aceste suplimente alimentare administrate zilnic pot imbunatati memoria, invatarea si recunoasterea. Cromul este un mineral esential pentru corpul omenesc . Picolinatul de crom poate imbunatati metabolismul cerebral al glucozei, aspect ce imbunatateste considerabil principalele functii ale creierului.

Citește mai mult
Vizualizări: 119