MemoPlus

MemoPlus

Publicat: 15.01.2020

Vizualizări: 269379

MemoPlus este un supliment alimentar de înaltă calitate ce conține ingrediente atent selecționate pentru susținerea concentrării și a memoriei.


 MemoPlus funcționează ca un excelent stimulant pentru toate persoanele care au nevoie de o susținere a funcțiilor intelectuale.

    Combinația specială formată din patru ingrediente active are o influență pozitivă asupra memoriei si concentrarii și creste confortul general al organismului.
MemoPlus este un produs garantat Walmark, respectand standardele de productie GMP.
cut2.png
  • Ginkgo biloba ajută la menținerea unei stări mentale bune și favorizează un bun echilibru mental (ajută la menținerea concentrării în perioadele de efort intelectual). Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, având o vârstă estimată la circa 200 milioane ani (substanțele active care se regăsesc în frunzele de gingko biloba – ginkgo flavon-glicozide, terpenolactone – îmbunătățesc circulația sângelui la nivel cerebral contribuind la menținerea sănătății funcțiilor cognitive și de memorare);
  • Cafeina este o substanță care se regăsește în boabele de cafea și în frunzele de ceai. Aceasta contribuie la susținerea performațelor intectuale, îmbunătăţind atenția şi reducand oboseala. De asemenea, cafeina creşte eficienţa activităţilor fizice şi mentale;
  • Vitamina B6 (Piridoxina) are o deosebită importanţă pentru funcţionarea corectă a sistemului nervos și ajută totodată la menținerea unui tonus ridicat;
  • Magneziul este unul din cele mai importante minerale, necesar funcționării optime a sistemului muscular şi nervos;
cut3-(1).png
Compoziția pe bază de ginkgo bilobavitamina B6 și cafeină a binecunoscutului produs MemoPlus a fost imbogațită cu taurină, o substanţă esențială care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge.
  • Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, având o vârstă estimată la circa 200 milioane ani. Numeroase studii clinice au dovedit că extractul de ginkgo biloba îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul creierului și al membrelor (mâini și picioare). În consecinţă, efectele sale favorabile sunt foarte importante în susţinerea capacităţii de concentrare;
  • Cafeina este o substanţă care se regăsește în boabele de cafea şi în frunzele de ceai. Aceasta ajută la diminuarea stărilor de oboseală și contribuie la susținerea performanțelor intelectuale, precum și la îmbunătățirea vitezei de reacție,  atenției și concentrării. Cafeina este o substanță adecvată pentru toate persoanele care au nevoie de susținerea funcțiilor intelectuale;
  • Vitamina B6 (Piridoxina) este importantă pentru funcţionarea sistemului nervos şi pentru a menţine confortul general al organismului;
  • Taurina este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantități mari de taurină.
concentrare memorare memoplusDoza zilnică recomandată:
Ca supliment alimentar, 1 tabletă zilnic – de preferat în timpul mesei. Datorită conţinutului de cafeină, se recomandă a nu se administra seara.
 
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25°C). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.


Viață de student
10.08.2019

Viață de student

Mai mult timp pentru activitățile care îți plac, mai mult timp pentru tine – MemoPlus - cel mai bun prieten al elevilor şi studenţilor în perioadele foarte solicitante pentru creier, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memorare.

Citește mai mult
Vizualizări: 143
Sesiune fără stresiune
04.09.2019

Sesiune fără stresiune

Special conceput pentru elevi și studenți, MemoPlus este benefic în procesul de învățare deoarece te ajută să te concentrezi, să memorezi și să înveți mai ușor datorită substanțelor active, precum Ginkgo biloba, cafeină, vitamina B6 și Magneziu.

Citește mai mult
Vizualizări: 532
Cum faci faţă examenelor
04.09.2019

Cum faci faţă examenelor

MemoPlus este un produs care acţioneză favorabil asupra capacităţii de concentrare şi a memoriei. Combinaţia celor cinci substanţe active influenţează pozitiv nu numai capacităţile psihice, ci şi întreaga condiţie a individului.

Citește mai mult
Vizualizări: 252
Sesiune sau stresiune?
11.08.2019

Sesiune sau stresiune?

Toată lumea e a mea şi nimeni nu mă poate opri din cucerirea ei. Acesta a fost primul gând când am început facultatea şi atitudinea cu care am întâmpinat viaţa de student. Acces la maturizare pe de o parte, dar și acces la libertate, pe de altă parte.

Citește mai mult
Vizualizări: 461