icon
Grija pentru sănătatea noastră intimă este foarte importantă, în special femeile știu foarte bine cum pot fi deranjate de probleme ale vezicii urinare și cât de neplăcută este inflamația vaginală. Arsuri, tăieturi, mâncărime, disconfort general sunt unele dintre simptomele care însoțesc menstruația care pot fi foarte neplăcute.

Deși bărbaților nu le place să vorbească, sănătatea prostatei este la fel de importantă. În toate cazurile menționate mai sus, concentrați-vă pe prevenire și, în cazul primelor semne de boală, apelați la produsele corespunzătoare.

Subcategorii

CUM PUTETI SĂ COMBATEŢI INFECŢIILE URINARE?
12.07.2019

CUM PUTETI SĂ COMBATEŢI INFECŢIILE URINARE?

     Infecţiile urinare se numără printre cele mai frecvente boli ale populaţiei. Dintre aceste afecţiuni fac parte infecţiile căilor urinare, ale vezicii urinare şi ale pelvisului renal. Cel mai mare număr de îmbolnăviri se înregistrează la femei, din pricina particularităţilor anatomice ale tractului urinar.

Citește mai mult
Vizualizări: 2942
Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult
24.04.2019

Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult

Se estimează că aproximativ 40 % dintre femei şi 12 % dintre bărbaţi prezintă cel puţin o infecție a tractului urinar într-un moment al vieţii. Cu toate că cele mai multe ITU răspund prompt la tratamentul antibiotic corect si nu prezintă complicaţii, majoritatea persoanelor care au suferit o ITU sunt de acord ca simptomele sunt mai mult decât supărătoare.

Citește mai mult
Vizualizări: 12196