Vacanţa împreună cu familia I
01.07.2019

Vacanţa împreună cu familia I

Planificarea  concediului este o adevarată provocare pentru familiile cu copii. Micuţii pot reacţiona imprevizibil atunci când sunt scoşi din rutina zilnică. Pentru a evita evenimentele neplacute şi pentru a avea parte de o vacanţă liniştită este nevoie de o planificare riguroasă.  Dacă este prima vacanţă împreună cu cei mici trebuie ţinut cont de faptul că aceştia au un ritm mai lent, iar excursiile de tip circuit nu sunt cele mai bune variante pentru o vacanţă reuşită.

Citește mai mult
Vizualizări: 18
Vitamina C
19.12.2017

Vitamina C

Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă cu un rol esenţial în organism. Organismul uman nu poate sintetiza vitamina C, motiv pentru care este necesar aportul exterior.  Lipsa vitaminei C în organism provoacă scorbut.  Scorbutul este o boală ce se caracterizează prin sângerări ale mucoaselor, anemie, pierderea dinţilor.

Citește mai mult
Vizualizări: 17
Vacanţa împreună cu familia II
10.08.2013

Vacanţa împreună cu familia II

Vacanţa împreună cu copiii este un prilej pentru a petrece timp împreuna cu aceştia departe de munca şi stresul de acasă. Foloseşte aceste momente pentru a te bucura de tradiţiile locale, pentru a cunoaşte oameni noi şi pentru a îmbunătăţi experienţele educaţionale ale copiilor tăi.

Citește mai mult
Vizualizări: 2