icon
icon
icon

Schimbări hormonale feminine – articole

Hormoni. Acești mesageri ai vieții și ai femimității afectează nu numai frumusețea și starea de spirit, greutateai, apetitului și chiar libidoul. Atât în sensul pozitiv, cât și în cel negativ. Deși simptomele medicale ale SPM sunt dureri de sân, convulsii și diaree, alte simptome asociate cu acest sindrom pot fii: schimbări de dispoziție, depresii, anxietate, sentimente de melancolie și de sine scăzută. În aceste momente este cel mai bine să obțineți produse care, datorită conținutului de vitamine și minerale importante, pot atenua simptomele dezechilibrului hormonal.
 

Subcategorii

Terapia Gerson
12.12.2019

Terapia Gerson

Terapia Gerson este un tratament natural care activează extraordinara abilitate a trupului de a se vindeca singur prin intermediul unei diete organice, vegetariene, care se bazează pe sucuri din fructe și legume (crude), câte un pahar (250 ml) la fiecare oră, suplimente naturale și curățarea organismului prin clisme. Tratamentul natural este menit să amplifice forța sistemului imunitar al organismului, care poate lupta astfel împotriva unor boli grave precum cancerul, artrita, bolile cardiovasculare, alergiile și alte boli degenerative.

Citește mai mult
Vizualizări: 4520
Cum să-ți recapeți energia după 35 de ani
04.11.2019

Cum să-ți recapeți energia după 35 de ani

Astăzi, o viață activă și o carieră în ascensiune vin la pachet cu anumite compromisuri. Cele mai evidente sunt faptul că mâncăm fără să ne hrănim și dormim fără să ne odihnim.

Citește mai mult
Vizualizări: 349
Importanta calciului in dieta
01.01.2018

Importanta calciului in dieta

Dacă nu este protejat din timp, sistemul osos poate suferi modificări, uneori ireversibile. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, oasele își pierd din densitate, iar pentru a preveni acest lucru putem introduce în dieta de zi cu zi câteva alimente “minune”.

Citește mai mult
Vizualizări: 584
Relaxează-te prin sport!
04.05.2014

Relaxează-te prin sport!

Importanșa activității sportive și legătura acesteia cu starea bună de sănătate sunt incontestabile. Oricine practică un sport, fie doar ca hobby, simte „pe pielea lui” starea de bine. În plus, mișcarea aduce beneficii în plan mental. Zicala „Mens sana in corpore sano” nu e lipsită de sens.

Citește mai mult
Vizualizări: 4
Vitamine pentru sănătatea pielii
07.03.2013

Vitamine pentru sănătatea pielii

Pielea este cel mai mare organ din corpul uman. Are 3 straturi (epiderm, derm şi hipoderm) şi o suprafaţă de aproximativ 2 m. Pielea este cea mai importantă barieră împotriva factorilor externi (bacterii, raze UV), este responsabilă pentru reglarea temperaturii corpului şi reprezintă aproximativ 16% din totalul greutăţii corporale.

Citește mai mult
Vizualizări: 996
Cum să ne îmbunătăţim metabolismul
15.06.2012

Cum să ne îmbunătăţim metabolismul

Dacă vrem să fim siguri că procesele metabolice din corpul nostru se pun în miscare la timp, începem dimineata cu un pahar cu apă de izvor, eventual apă minerală neacidulată.

Citește mai mult
Vizualizări: 1